Alapadatok

 

 

Alapításának éve: 1946
Színe: zöld-fehér
Levelezési címe: 2898 Kocs, Kossuth L. u. 7.
Sporttelep: Kocs, Petőfi S. u.
Tel.:34/471-056
E-mail: kocskse@freemail.hu
Jelenleg működő szakosztályok: labdarúgás
Elnök: Gombik Géza
Gazdasági vezető: Kovács Józsefné
Labdarúgó szakosztályvezető: Takács István

Működésének célja: biztosítani a község lakóinak sportolási lehetőségeit, rendszeres megmérettetés lehetővé tétele a megfelelő korosztályos bajnokságokban, tornákon.

Az 1946-os megalakulás óta több szakosztály biztosította a kocsi fiatalok sportolási lehetőségeit. Népszerű volt a tömegsport a községben, ezt bizonyítja, hogy több sportágban is részt vettek az egyesület tagjai a falusi Spartakiádokon és még országos döntőkön is szerepeltek. Népszerű volt a röplabda sportág, amelyben többször is nagy sikert értek el csapataink, nemcsak az általános iskolás korosztállyal, hanem a felnőttekkel is. Csak az iskola tornatermének mérete miatt nem játszhattunk az NB II-ben a megyei bajnokság megnyerése után.

A legnépszerűbb sportág a labdarúgás és még ma is az, hiszen az egyetlen működő szakosztály. A megalakulástól kezdve játszottak korosztályos csapataink a Tata járási, majd utána Tata körzeti bajnokságban. Először az 1971/72-es bajnokság megnyerése után két évig a megyei I. osztályban szerepeltek csapataink. 1992-ben a körzeti bajnokként húsz év után ismét a Komárom-Esztergom megyei I. osztályú bajnokság egyik meghatározó csapataként a 2005-ben történt kiesésig sok szép sportsikert értek el, valamint az egyesület öltözőépülete és sportpályája is megújult, s azóta is a megye egyik legjobb létesítménye.

Korosztályos csapatai:

Felnőtt csapat:
Bajnoki osztálya: Komárom-Esztergom megyei II. osztály
Edző: Selymes Attila
Ifjúsági csapat:
Bajnoki osztálya: Komárom-Esztergom megyei II. osztály
Edző: Gombik Tibor
Serdülő csapat:
Bajnoki osztálya: Komárom-Esztergom megyei I. osztály
Edző: Takács István

Naptár
Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...